Training & Coaching

kontzak_van_de_lolbroekDe stuwende en ervaren kracht achter Training, Coaching & Advies is Coen Seur, organisatiepsycholoog en senior trainer/consultant. Als opleider, trainer en adviseur verdiende hij zijn sporen in de zorgsector en het onderwijs. De laatste jaren heeft hij zijn werkterrein uitgebreid richting welzijn, dienstverlening en de profitsector.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Training

Hoe overleef ik De Verandering?

bosvisEen onontkoombare maar noodzakelijke organisatieverandering is voor personeelsleden vaak ingrijpend en pijnlijk. Weerstand, gevoelens van onzekerheid en onmacht steken de kop op als het gaat om baanbehoud, eisen aan toekomstige functies en de behoefte aan zinvol en plezierig werk.

In deze workshop worden tips & tools aangeboden om een organisatieverandering en de gevolgen daarvan zo goed mogelijk te ‘overleven’.

Een prikkelende en veilige leersetting biedt alle ruimte om met elkaar ervaringen en ideeën te delen. Belangrijke aandachtspunten worden samen uitgewerkt en gepresenteerd.

Tijd voor het Top Team

mag_ik_deze_dans_van_uSuccesvolle teams maken het verschil met heldere en gezamenlijke doelen, open communicatie, een gezonde dosis zelfkritiek en een houding van Ja zeggen = Ja doen. Klinkt goed, maar in hoeverre is zo’n ideaalplaatje te realiseren binnen het eigen team?

Onderzoek die vraag in deze training/coaching en ga met je collega’s praktijkgericht aan de slag met het analyseren, aanpakken en oplossen van belangrijke aandachtspunten – voor nu en richting toekomst!

Succesvol Omgaan met Probleemgedrag

bosgeestEen aantal mensen gaat op vriendelijke en respectvolle wijze om met hulp- en dienstverleners. Helaas toont de praktijk ook vaak een ander beeld: mensen die je onbeschoft aanspreken, schelden of dwingend en onredelijk zijn. Ga er maar aanstaan!

Tijdens deze training kun je ervaren dat er succesvolle manieren zijn om effectief te dealen met agressie en andere vormen van probleemgedrag. Je krijgt daarbij hulp van ervaren trainingsacteurs, met wie je samen lastige situaties uitspeelt.

Omgaan met Probleemgedrag en Psychische Stoornissen

Een snel toenemende groep probleemveroorzakers in de publieke ruimte zijn mensen met psychische stoornissen. Denk aan drank- en drugsverslaving, psychiatrische ziektebeelden of een combinatie daarvan.

In een training van twee dagdelen krijg je ’s ochtends een beknopt overzicht van de psychiatrie met levendige voorbeelden – ruim baan voor jouw vragen en ervaringen! ’s Middags gaan we aan de slag met probleemsituaties uit de dagelijkse praktijk, bijgestaan door ervaren trainingsacteurs.

Coaching

Het kiezen voor een manier van coachen is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke vragen en leerbehoeftes. Soms kies je als persoon, soms als werknemer en soms doet je werkgever het voor je.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Persoonlijke Coaching:

embryoEen prima coaching om de groeikracht van jouw talenten, ambities en kansen actief te onderzoeken en realistisch in kaart te brengen. Met de resultaten ga je dan onder begeleiding van een coach kijken naar mogelijkheden om je persoonlijke effectiviteit en successen te vergroten.

 

 

 

 

Competentie Gerichte Coaching:

ahaBij deze coaching word je gestimuleerd om competenties te ontwikkelen die je effectief kunt inzetten op persoonlijk en organisatieniveau. De coach reikt je handvatten aan voor een optimaal resultaat.

 

 

Life Coaching

Lachende muurEen dichter schreef eens: Hoe hoog je ook springt / Je komt altijd bij jezelf terecht. En zo is het. Het kan interessant en nodig zijn om jezelf na zo’n landing eens af te vragen waar je nu staat in je leven. Waarover ben je tevreden en waarover niet? Wat zou je willen veranderen en hoe? Kan ik mijn wensen en idealen omzetten in haalbare doelen en stappen? Maak jouw ontdekkingsreis samen met je coach.

 

 

Team Coaching

Zie: Tijd voor het Top Team

Benieuwd wat Factor K voor jouw bedrijf of organisatie zouden kunnen betekenen?

Neem contact met ons op